Kleed uw tuin aan met de potten van MyYour

In de collectie van MyYour zijn potten en vazen ruim vertegenwoordigd.

TAO
Kenmerkend voor deze potten is de a-symetrische vormgeving. Doordat de vormgeving van de drie formaten in elkaar overgaat kan je er een prachtige schakeling mee maken als je meerdere potten van verschillende formaten achter elkaar plaatst.

SKIN POTS
Deze sierlijke potten hebben een bijzondere oppervlakte structuur.
Het geribbelde uiterlijk geeft de potten een rijk aanzien.Potten voor binnen en buiten...Hoewel de potten in eerste instantie bedoeld zijn voor buiten toepassingen misstaan ze zeker ook binnen niet.
In de huiselijke sfeer maar zeker ook in een zakelijke omgeving.


De potten zijn in alle gevallen leverbaar in verschillende formaten en kleuren. Daarnaast zijn sommige potten ook nog leverbaar in speciale uitvoeringen zoals in fraaie lakkleuren. Helemaal bijzonder is de OS uitvoering waarbij de potten een verroest of koperkleurig uiterlijk hebben. 

Met of zonder verlichting


De verschillende potten krijgen helemaal een bijzondere uitstraling als deze met verlichting zijn uitgevoerd. Waarbij de variant met RGBW verlichting absoluut de top is.

In dit geval is de pot gemaakt van transparant wit Poleasy® waarbij de verlichting optimaal tot zijn recht komt. De RGBW verlichting wordt geleverd met een afstandbediening waarmee u de verlichting vanuit u lounge chair kunt regelen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos; van zacht geel tot overvloeiend in alle kleuren van de regenboog of pulserend als in de disco... 

Voor de RGBW variant heeft u de keuze uit twee opties;
• Een E27 fitting waarbij u een apart een RGBW lamp met afstandbediening aanschaft.
• Een 3,8W geïntegreerd oplaadbaar RGBW LED armatuur met afstandbediening. De oplaadtijd van dit armatuur is 4-5 uur waarna de lamp 8-10 uur kan branden.

Een selectie van onze potten: