Kunststof design objecten van MyYour


De producten van MyYour zijn een combinatie van vaak gedurfd design met hoogwaardige productietechnieken. In dit jonge bedrijf wordt de werkelijke kracht bepaald door de interactie tussen techniek en jarenlange ervaring in de kunststof industrie. Deze ervaring komt van het moederbedrijf een gerenomeerd rotomolding producent uit Noord Italië.

Het begon allemaal in 2007 met de logbedden Cloe en Zoe. Het jaar daarop werd de nieuwkomer al direct voor vol aangezien met de introductie van Tulip. Al direct was duidelijk dat dit iconische ontwerp een design klassieker zou worden.

Italiaans raffinement...

Crazy Head

De Italiaanse creativiteit vermengd met de kennis en kunde van MyYour komt zeker ook tot uiting in de valhelmsteun Crazy Head. Waarbij zelfs de naam een glimlach op je gezicht brengt. Crazy Head is leverbaar in twee formaten waarbij de kleine variant meer bedoeld is als jashaak.Bonsai

Ook in Bonsai zien we de Zuid-Europese mentaliteit terug.
Een product voortgekomen uit een leuk idee waarvan men heeft besloten om het maar gewoon te maken omdat het grappig is. In Bonsai komt ook heel goed naar voren waartoe MyYour met de rotatiemal techniek in staat is.

Wat een verschijning

Bij MyYour schuwt men ook het grote werk niet.
Men is zelfs in staat om een slanke dame van maar liefst 2 meter 10 lang uit een rotatiemal te krijgen. 

Penelope is haar naam en is een ware eyecatcher voor in de tuin of ter opluistering van een event. Uitgevoerd met RGBW LED verlichting is ze helemaal spectaculair. Deze versie is oplaadbaar. Na een laadtijd van circa 5 uur heeft het object een brandduur van 8 tot 10 uur.

Naast de uitvoering met verlichting is Penelope ook verkrijgbaar met een zeer speciale coating met oxidatie effect in reost of koper. In dit geval is MyYour er daadwerkelijk in geslaagd om plastic te laten roesten want het effect is verkregen door een behandeling met ijzer- en koperpoeder. Na het oxidatieproces is het oppervlak met een speciale laag behandeld om het proces te stoppen en afgeven te voorkomen.

Een selectie van onze objecten: